Kini Terbongkar!

BAGAIMANA LEBIH 53,827 PENGGUNA BERJAYA ATASI MASALAH BAU MULUT

Memperkenalkan Nyla Oral Care

Nak Selesaikan Masalah Nafas Berbau Anda Sepantas 7 Hari?

Tingkatkan semula keyakinan anda 100% dengan mengatasi masalah nafas berbau anda. Diformulasi dengan 8 ekstrak organik yang terbukti berkesan mengatasi masalah nafas berbau. Lebih yakin, lebih fresh dan paling penting, lulus KKM.

Statistik

1 dari 4 orang di dunia ini menghadapi masalah mulut berbau

- medicalnewstoday.com

Statistik ini amat membimbangkan buat kita semua

Masalah bau mulut ni akan membawa kepada macam-macam akibat & musibah

Contohnya? Pergaduhan rumah tangga…

Dan lagi membimbangkan adalah, mulut berbau boleh membawa kepada;

  • Stres
  • Kegelisahan
  • Kemurungan

Semua ini amat merisaukan…

Tapi, lagi merisaukan bila anda tahu yang antara punca mulut berbau adalah bakteria dalam mulut yang boleh membawa kepada kanser 😨

Anda kena selesaikan sekarang!

Apa Punca Utama Mulut Kita Berbau?

Nak bercakap dengan orang lain pun jadi malu sebab risau ada yang datang tegur bau mulut kita.

Tabiat Merokok

Bahan yang terkandung dalam rokok menyebabkan mulut jadi berbau dan punca kepada penyakit lain yang lebih berbahaya.

Sisa Makanan Celah Gigi

Sisa makanan yang dibiarkan dan tidak dibersihkan dengan sempurna antara punca utama mulut anda berbau.

Masalah Tonsil

Tonsil yang dibiarkan dan tidak dirawat boleh menyebabkan mulut jadi berbau.

Gusi Bengkak Atau Luka

Bahagian gusi yang membengkak dan terluka ini sangat mudah dijangkiti kuman dan menjadi punca mulut anda berbau.

Abaikan Kesihatan Mulut

Ramai yang ambil mudah dengan penjagaan kesihatan mulut dan ini menyebabkan mulut anda berbau.

5 Bahan Tradisional RAMAI ORANG TAK TAHU BERKESAN Untuk Hilangkan Bau Mulut Dalam Masa 7 Hari Tanpa Perlu Rawatan Mahal

(No.5 Paling Berkesan)

Pertama: Daun Pudina

Minyak dari daun pudina terbukti berkesan untuk melawan bakteria di dalam rongga mulut

Kandungan polifenol dalam daun pudina akan akan merosakkan sebatian sulfur(garam) dalam mulut kita

Kedua: Teh Hjau

Teh hijau mengandungai catechin, iaitu sebatian antioksidan yang amat berkesan dalam menyingkirkan bakteria yang ada di dalam rongga mulut kita. 

Dan lagi power ialah, teh hijau boleh mematikan dan menghalang pertumbuhan bakteria dalam sistem penghadaman kita!

Ketiga: Epal Hijau

Buah epal yang sedap pun boleh bantu hilangkan nafas berbau?

Sebenarnya epal hijau meransangkan pengeluaran air liur dalam mulut kita. Bila air liur banyak, mulut tak kering dan tak berbau!

Keempat: Lemon

Lemon yang kita tahu masam, mengandungi kadar PH 3.6 yang berkesan memusnahkan enzim yang buatkan nafas kita berbau

Vitamin C dalam lemon akan bantu untuk kurangkan pertumbuhan kuman dalam mulut kita

Kelima:
Gabungan Semua Bahan Semula Jadi Di ATAS!

Kalau kita gunakan salah satu dari bahan semulajadi dekat atas ni, memang betul akan kurang nafas berbau…

…tapi akan mengambil masa yang lama!

Jalan cepat? Gabungkan semua bahan dekat atas tadi!

Tapi! Kalau kita gabungkan sendiri, mungkin akan ada kesan sampingan atau menjadi lebih berbahaya

Macam mana nak atasi? Ada ke cara nak guna kesemuanya dengan selamat?

Nak tahu jalan penyelesaian paling…

MUDAH, JIMAT, SELAMAT DAN BERKESAN?

Memperkenalkan Formula TERBARU Untuk Menyelesaikan Masalah Bau mulut!

NYLA ORAL CARE

Produk penjagaan mulut dan gigi yang pertama di Malaysia!

Fungsi Nyla Oral Care

Kesan Hebat Guna Nyla Oral Care!

Siapa Perlu Guna Oral Care

PRODUK BERDAFTAR DAN LULUS KKM

100% Selamat dan Tiada Kesan Sampingan!

SANGAT MUDAH UNTUK DIGUNAKAN

Hanya perlu guna ikut 5 langkah mudah ini!

Betul Ke Nyla Oral Care Ni Berkesan?

Lihat apa kata mereka yang telah menggunakan Nyla Oral Care.

5/5
Tak menyesal beli. Husband suka dan dia pun pakai sebab dia merokok Alhamdulillah sejak pakai Nyla Oral Care confident level tu ada. Gigi pun makin putih, Recommended sangat!

Farah

5/5
Bangun tidur waktu pagi pun mulut dah tak berbau, kalau tak sebelum ni bila bangun tidur nafas mesti ada rasa bau. Oral Care ni memang berkesan la. Ia menyegarkan mulut saya.

Fikhri

Lagi testimoni positif pelanggan yang menggunakan Nyla Oral Care.

(Klik gambar untuk baca testimoni)

0
Botol telah terjual sejak 11 bulan pelancaran!

Special Offer Untuk Anda Hari Ini!

Order Sekarang dan dapatkan Special Gift (Bernilai RM95) secara PERCUMA!*

Special Freegift
FREE Oral Care Travel Pack (15ml)
Bernilai RM45

Bonus ini hanya akan jadi milik anda HANYA jika anda order sekarang di laman ini.

*Special gift ini khas untuk pelanggan yang membuat tempahan set super combo dan set super saver sahaja.

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpa jangan risau. Anda order sekarang dalam website ini dan bayar pada posmen DHL bila barang anda sampai.

Order sekarang, bayar pada posmen DHL masa barang sampai (COD)

*Servis Cash On Delivery (Barang Sampai Baru Bayar) tertakluk pada kawasan Semenanjung Malaysia sahaja.

Promosi Akan Tamat Pada Bila-Bila Masa!

Cepat! Jangan terlepas peluang untuk dapatkan Promosi kaw-kaw Nyla Oral Care!

Pilih pakej yang sesuai
dan selesaikan masalah anda Sekarang!

Jom order sekarang dengan harga promosi dan tebus special gift (Bernilai RM95)

Set Super Combo

Harga Asal: RM258

RM147

BEST SELLING

Set Super Saver

Harga Asal: RM387

RM197

Set Super Offer

Harga Asal: RM129

RM97

BEST SELLING

Set Super Saver

Harga Asal: RM387

RM197

Set Super Combo

Harga Asal: RM258

RM147

Set Super Offer

Harga Asal: RM129

RM97

Amaran! Promosi ini akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja.
Selepas ini anda perlu bayar harga penuh RM417 dan tiada special gift yang akan diberikan.

Penghantaran Pantas!

Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

100% Jaminan Wang Dikembalikan!

Wang akan dipulangkan jika anda tidak berpuas hati dengan produk. 100% bebas risiko!

Servis COD DHL

Order dulu dan bayar kemudian pada posmen DHL masa barang sampai.

Soalan Lazim Berkenaan Nyla Oral Care

Nyla Oral Care ini boleh digunakan untuk semua peringkat umur terutamanya orang dewasa dan kanak-kanak yang mementingkan penjagaan kesihatan mulut, gigi dan gusi.

Ya sangat sesuai. Kandungan bahan semulajadi yang selamat untuk digunakan dan berkesan untuk anda yang nak rawat masalah gigi ngilu dan sensitif.

Produk ini tidak berbahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan. Produk ini berdaftar dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: NOT1911027891K.

Sebotol Nyla Oral Care ini mengandungi isi kandungan 50ml dan boleh digunakan untuk 30-45 hari penggunaan (bergantung pada kekerapan penggunaan)

Dengan penggunaan konsisten (2-3 kali sehari), Nyla boleh membantu menjaga kebersihan mulut anda dan mengekalkan nafas segar sepanjang hari.

Nyla Oral Care hanya mengandungi bahan semulajadi yang disahkan selamat dan tiada kesan sampingan jika tertelan.

Kami sarankan penggunaan 2-3 kali sehari untuk dapatkan kesan yang terbaik.

Gunakan Nyla Oral Care setiap kali SELEPAS anda memberus gigi.

Gunakan sebanyak 3 kali sehari untuk dapatkan kesan yang terbaik.

Nyla Oral Care ni ada rasa peppermint yang sejuk dan menyegarkan mulut.

Kami memang menggalakkan perokok untuk menggunakan Nyla Oral Care. Selain boleh hilangkan bau mulut, anda juga dapat atasi masalah gigi yang lain seperti (berkerak/kuning).

Expiry date untuk Nyla Oral Care ini adalah 18 bulan selepas produk dibuka.

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai.

Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari bekerja, mohon hubungi customer service kami di +6018-298 0408.

ANDA PERLUKAN BANTUAN?

Whatsapp: +6013 271 2340